Amerikanske

Smerter i underlivet mage jeg er så kåt

dette en stund, vil jeg anbefale deg å oppsøke fastlegen for en sjekk. For meg så kjennes det ut som det er lokalisert til blæren. Denne type smerter stammer sjelden fra underlivet, men vanligvis fra tykktarmen, en slags tykktarmskolikk.

Føler smerte: Smerter i underlivet mage jeg er så kåt

Det kan også skje at cysten snurrer rundt og blodårene kommer i klem. Intestinal smerte oppstår ofte i form av kramper i tarmen. Se på hvordan du ser ut når du er kåt sammenlignet med når du ikke er kåt. Når du er kåt vil skjeden bli lengre og mer åpen. De som har hatt en skjedekrans med noen sammenvoksinger, kan få sår i selve skjedekransen som kan blø, men det er aldri slik at det er en hinne som sprekker slik man har fremstilt det med jomfruhinnen tidligere. Noen har store ytre og små indre kjønnslepper, andre har motsatt. Det kan være helt ufarlig og forbigående, og kan oppstå etter sex eller på grunn av menssyklus. Den ytterste tredjedelen av skjeden er mest følsom. Det kan også forårsake smerte en forstørret eggstokk eller en lukket egglederen. Det er også vanlig at kjønnsleppen på den ene siden er større enn den på motsatt side. Man kan kjenne enden på livmorhalsen innerst i skjeden, hvor den kommer ut som en liten klump. Fukting av skjeden tar vanligvis noe lenger tid enn det tar for penis å bli erigert.

Når jeg: Smerter i underlivet mage jeg er så kåt

Kjønnslepper, kvinner har to sett kjønnslepper, de indre og de ytre kjønnsleppene. Det vil sannsynligvis oppleves annerledes når du blir mer vant til det og forhåpentligvis vil du synes det er en god følelse. Underlivet har en følsom og tynn slimhinne som lett kan tørke ut og bli irritert ved for mye vask. Noen liker å stimulere direkte på klitoris, andre liker bedre å stimulere området rundt. Noen får en blødning første gang de har samleie. Vedvarende ereksjon, klitoris skal bli mindre når du ikke er opphisset lengre. Noen blir av ulike årsaker ikke våte nok i skjeden, og da kan små sår eller irritasjon i slimhinnen oppstå. Klitoris blir ikke nødvendigvis stimulert under samleie.

0 tanker om “Smerter i underlivet mage jeg er så kåt”

Kommentere

E-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *