Bad

Hvor ofte har man samleie jomfruhinne myte

til å holde seg. Men også i Sverige utføres fortsatt slike operasjoner, og der fikk myten om mödomshinnen mye oppmerksomhet i høst, etter at svensk TV4 i programmet «Kalla Fakta» med skjult kamera dokumenterte at flere legesentre foretar gynekologiske kontroller for nærmest å gi muslimske kvinner dokumentasjon. De første gangene en har samleier så kan en oppleve blødning. Det finnes ikke en heldekkende hinne inne i skjeden som kan si noe om hvorvidt du har hatt sex eller ikke. Ofte har man opphøyd viktigheten av at kvinnen skal være ren og urørt hvorfor vet jeg ikke. Hei gutt 15 år Begrepet å være jomfru /ha "jomfrudommen" brukes ofte om en gutt eller jente som ikke har hatt samleie. Selv etter at ungdommene har fått informasjon, svarer mange at de rett og slett ikke tror på oss. En blødning kan bety hva som helst, det samme kan fraværet av blødning. Man kan ikke se på underlivet til en kvinne om hun har hatt sex eller ikke.

Hvor ofte har man samleie jomfruhinne myte - Helsepersonell tror jomfruhinnen

Men man blir ikke løsere i skjeden av å ha mer penetrerende sex. Da har hun altså allerede vært seksuelt aktiv, men det blir i stedet oppfattet som uskyld, sier Holte Follestad. Og at det på grunn av dette oppstod «undersøkelser» som skal bevise om du er «jomfru» eller ikke. Hva betyr det å ha sex? Kan man se på noen om de har hatt sex? Seksualitet er kulturens ryggrad, man frykter at tradisjonene skal forsvinne, skriver hun blant annet. Noen tenker at man er jomfru frem til man har hatt penetrerende samleie. Nei, folk flest er enige i at «jomfruhinne» er et dårlig ord, men har ikke vært bevisst at mytene er feil. Jeg ville definert det å ha penishodet inne i skjeden som sex. Hvis jenter derimot ikke er våte kan samleie ofte gjør vondt, og det kan i tillegg oppstå små sår i slimhinnen som kan blø, sier Aarvold og utdyper: - Ved det første samleie er det heller ikke uvanlig at man er litt ekstra nervøs.

Videos

Fuck teen in the subway after the club in front of everyone.

Hvor ofte har man samleie jomfruhinne myte - Myten om jomfruhinnen

Takk for at du kontakter t er helt normalt at blodet som kommer ut under menstruasjonen er klumpete og slimete. Det vi vet om hymen og individuell variasjon gjør jomfrutester absurde og meningsløse. Mange tror fremdeles at en underlivsundersøkelse hvor man ser på skjedekransen kan gi informasjon om kvinnens sexliv, men det stemmer ikke. Jeg er lesbisk og har en kjæreste. En av mytene som har toppet listen siden vi kan huske er at kvinner har en «jomfruhinne» som sprekker ved første samleie. Inn i jomfruhinnen har man dyttet verdier som religion, moral og ansvar. Hva betyr det å miste jomfrudommen? Dette har ført til at mange er redde for å ha sex før ekteskapet, forklarer Aarvold. Vi har i tillegg mange jenter hos Sex og samfunn som sliter med sår i skjeden og blødninger etter samleie selv om de har vært seksuelt aktiv i flere.

0 tanker om “Hvor ofte har man samleie jomfruhinne myte”

Kommentere

E-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *