Barnevakter

Utdrikningslag jenter leker gjøvik

inn i papirposer, slik at man ikke ser hvilken vin som er hvilken. Finne et annet utdrikningslag, få bartenderen til å finne opp en spesiell drink for nettopp henne. «Singel «wild girl» og «posh» eller «den eldste «den smarte «den stille» etc kan være et alternativ. Den siste ballongen er merket med brudgommens navn, denne tar bruden med seg resten av dagen. Velg gjerne forskjellige viner i varierte prisklasser. I denne artikkelen skriver vi «bruden» i alle tipsene, men det meste kan lages for å passe et gutteutdrikningslag også. Pakkelista: Gi bruden en liste over ting hun må pakke klart i en bag før utdrikninglaget.

Oppland Arbeiderblad: Utdrikningslag jenter leker gjøvik

Så er du mann eller kvinne - og skal være forlover - er dette nettmøte din mulighet til å få noen gode tips av en ekspert. Stedet man holder utdrikningslaget er vesentlig for hva som bør stå på lista. Bruden skal så gjette hvem gaven er fra og fortelle historien bak. Få andre i baren til å bestille denne drinken. Hot challenge: Passer kanskje best ute på byen og er ikke for alle bruder. Bruk vannballonger, quiz: Hvis bruden liker quiz kan dere lage en quiz med temaer bruden er god i slik at hun nesten må vinne. Alle som svarer feil må drikke eller får en annen, passende straff. Forslag: Finne en mann med samme navn som brudgommen. Varianter: Gi bruden penger til å handle gaver til alle deltakerne i utdrikningslaget i stedet. Noen utfordres til å ulike aktiviteter og leker, mens andre må utføre fantasifulle og pinlige oppgaver.

Videos

Public sex with Scandinavian babe. Nå har hun skrevet en guide for gutta - Forloverguiden for menn. PS: pass på å ikke legge forventningene for høyt i forhold til hva dere skal, pakker man pass og bikini og ender på bowlingen nede gata kan det lett bli en skuffelse. Klarer man ikke gjette riktig må man drikke. Skattejakt: Bruden får en liste med ting hun skal finne, og får poeng ut fra hvor mange hun klarer. Jeg elsker deg: Bruden skal lære seg å si «jeg elsker deg» på ti språk. Skal du være forlover? Festen skal markere et farvel med ungkarslivets eller frøkenskapets frihet og gleder. På veien på bruden være guide på bussen/toget/trikken. Send med henne et engangskamera, et digitalkamera eller bruk mobilen. I mai står hun hvit brud, og lørdag måtte hun trå til i på sin gamle norske store pupper erotikk gratis arbeidsplass Rundkiosken iført et stort knallrosa slør. Varianter: Skriv en liten historie på en lapp og legg inni ballongene, eller få deltakerne i utdrikningslaget til å fortelle en morsom historie om bruden og eksen på hver ballong. Ta bilde med en politimann, gå med slør laget av toalettpapir. Drinkarmbånd: Alle deltakerne knyter en sløyfe rundt håndleddet. Varianter: Legg quizen til stedet hun vokste opp eller lag den som en «natursti enten det er i skogen eller i byen. Utdrikningslag er en fest eller et selskap som forloverne ordner for en mann eller kvinne som skal gifte seg. Varianter: Intervju brudens mor, søster eller deltakerne i utdrikningslaget i stedet. Bruden skal så sette hatten på den deltakeren som hun mener teksten passer best til. For Bratlien kom utdrikningslaget som en overraskelse, og noe stort alkoholinntak blir det ikke på den vordende bruden da hun er gravid. Utdrikningslag for brudgommer har tradisjonelt vært en fyllefest forbeholdt menn, mens festen for kommende bruder har vært roligere. Ballonglek: Blås opp ballonger og skriv navnet på hver av brudens ekskjærester på hver sin ballong. Videointervju: Lag en serie med spørsmål som skal stilles brudgommen. Sjekk Serious FUN utdrikningslagpakker her. Lørdag var det Kjersti Bratlien fra Gjøvik som ble utfordret av sine venninner. Finne ting som minner om mannens anatomi (du vet hva vi mener!). Bratlien måtte i tillegg til servering på Rundkiosken, bli med på bowling før det ble mat og godt drikke i et leid lokale på Gjøvik gård. For å lage et personlig preg på utdrikningslaget kan man legge inn leker, oppgaver eller rebusløp for bruden eller brudgommen. Google «bachelorette party scavenger hunt» så får dere massevis av tips. Dette passer best om man er i byen eller på et kjøpesenter tidlig på dagen. Be folk man møter om å skrive ned et råd for et godt ekteskap på en serviett, poeng gis per råd man får. Varianter: Bruk hvitvin, musserende, whiskey, eller øl (gjerne spesielle sorter fra mindre bryggerier) i stedet.

0 tanker om “Utdrikningslag jenter leker gjøvik”

Kommentere

E-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *